Vuevigne

Veel plezier in de Provence!

Veel plezier in de Provence!

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 18347
Het adres van Vuevigne in Frankrijk is Les Hauts Près, La Faraud, 84110 Buisson, Vaucluse. We hebben sinds kort een nieuw adres met huisnummer: 906 Chemin des Sources. Let wel: op de grens van Buisson met Villedieu, dus niet in het dorp! Blijft u voorlopig maar het oude adres gebruiken. Het huisnummer hebben wij wel op een van de zuilen van het toegangshek bevestigd, dus dat maakt het vinden misschien een stukje gemakkelijker! De Vaucluse is een departement in de Provence vlakbij de Mont Ventoux op 1100 km vanaf Utrecht en 930 km van Brussel. U bent 50 km van Avignon en 130 km van het vliegveld van Marseille verwijderd.

De KLM cityhopper vliegt vanaf Schiphol en Ryanair vanaf Eindhoven in een kleine 2 uur naar Marseille.
Met de TGV kunt u in circa 8 uur vanuit Nederland in Avignon zijn. Vanaf Brussel bent u in ruim 4 uur in Avignon.

Als u op « Kaart weergeven » klikt kunt een u eigen routebeschrijving maken op een nieuwe pagina met een grote kaart. Als u het beginpunt (Utrecht) verandert in uw eigen beginpunt dan volgt er een nieuwe routebeschrijving.

Als u hierna wilt terug keren naar onze site moet u de vorige pagina laden (← of ).


Kaart weergeven

Onze GPS coördinaten zijn (breedtegraad) N 44.28195o en (lengtegraad) O 5.02190o.

Wij zullen u in de week voor uw vertrek naar Vuevigne een beschrijving via de mail sturen van het laatste gedeelte van uw reis vanaf de afslag Bollène op de Autoroute du Soleil (A7).