Vuevigne

Veel plezier in de Provence!

Veel plezier in de Provence!

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
2011

Domain La Collière Rasteau


Domaine-La-Colliere

Hier maakt men volle krachtige wijnen met een alcohol percentage tegen de 15%. De druiven die hij in de wijn verwerkt zijn Grenache, Carignan en Syrah. Het domaine ligt buiten het dorp Rasteau dat een Côtes du Rhône Village erkenning heeft. Daar kunt u de verschillende rode wijnen proeven. We weten zeker dat u niet met lege handen naar huis gaat....

Delphine & Georges Perrot
Domaine la Collière, 1 Lot les Vaches, 84110 Rasteau tel.nr 0033 6 14 97 54 34

U kunt al een kijkje nemen op zijn fraaie website https://domainelacolliere.com

Om het domein te bezoeken rijdt u via Roaix richting Rasteau. Op de grote rotonde voor de cave van Rasteau moet u rechtdoor rijden en de D975 blijven volgen richting Cameret. Na ongeveer 2 km passeert u de cave La Soumade aan uw linkerhand. Na ongeveer 200 honderd meter slaat u links af bij het bord van Domaine la Collière. Via een smalle weg door de wijnvelden heen vindt u het domaine aan uw linkerhand. De cave is geopend van 9:00 - 12:00 en 14:30 - 18:30. Als hij niet ter plaatse is kunt u hem het beste even bellen op bovenstaand mobiele nummer.

Onze voortuin

Onze voortuin

Hier een foto van onze voortuin met de olijven, de lavendel en de oleander in bloei. Dit jaar was de natuur duidelijk iets eerder dan andere jaren. 's Avonds worden de olijven verlicht door wat grondspotjes, dit maakt het verblijf in de voortuin in de warme avonden -hopen wij- nog wat sfeervoller.

Foto's van onze gasten

Foto's van onze gasten.


Wij vinden het heel plezierig dat onze gasten het zo naar hun zin hebben in onze gîtes.
Als wij er zelf zijn ontstaan er vaak leuke contacten en wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd van hen en het is denken wij ook leuk voor nieuwe gasten om die foto's te zien.

Kijk voor meer foto's bij de albums op de website.