Vuevigne

Veel plezier in de Provence!

Veel plezier in de Provence!

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
2023

Welkom op het Vuevigne weblog


Hier treft u ons weblog aan met allerhande informatie over de Provence. Ze staan op datum volgorde (de jongste datum boven aan) en de eerste 12 zijn gelijk te lezen. De overige kunt u bekijken door te kiezen in de lijsten rechts of een jaar te kiezen. Gebruik ze eventueel om uw vakantie bij ons voor te bereiden. U vindt een aantal ook terug in de map in uw gîte Lavande op Vuevigne. Omdat wij Internet/WIFI hebben is het weblog natuurlijk ook daar te raadplegen.

Veel leesplezier ! HappyHet seizoen 2023 zit erop!

Het is inmiddels half oktober en wij gaan volgende week naar Vuevigne om onze laatste gasten uit te zwaaien en de gîte en het terrein klaar te maken voor de winterperiode.

Inmiddels zijn de boekingen voor 2024 alweer in volle gang en hebben wij alweer aanvragen gehad voor 10 van de ongeveer 26 weken in 2024.

De prijzen voor zijn enigszins aangepast met € 25,00 per week. De prijzen zijn nu -afhankelijk van de periode- respectievelijk € 425,00, € 550,00 en € 675,00 per week.

De wisseldag is op veler verzoek al een paar jaar de zondag.

Vriendelijke groeten en wie weet tot ziens,

Adrie en Dick Alblas

Seizoen 2023

Eind april 2023 start ons 15e verhuurseizoen weer. De reserveringen laten een bekend beeld zien: tot begin juli is Lavande inmiddels verhuurd.

Zoals u misschien weet verhuren wij alleen de gîte Lavande nog, de gîte Tournesol gebruiken wij nog een aantal keer per jaar voor onzelf.

Als u Lavande huurt heeft u normaal gesproken het hele terrein voor uzelf. Een enkele keer zijn wij mogelijk een paar dagen ook aanwezig als u er bent.

vvhek

Bistrot in Buisson

Afgelopen zomer is er in Buisson op het dorpsplein eindelijk een Bistrot geopend!

Het was altijd een groot gemis dat er helemaal geen gelegenheid was om na een leuke wandeling vanaf Vuevigne naar het dorp Buisson wat te drinken in Buisson.

Ook het fontein was al een paar jaar aan restauratie toe, dus ook gewoon drinkwater was er niet.

U kunt bij de Bistrot ook brood krijgen en gelijk even een kopje koffie drinken op het terras.

Ga er eens een kijkje nemen als u op Vuevigne verblijft, het is een leuke wandeling (een half uurtje) door de wijngaarden.

Bon appétit!