Vuevigne

Veel plezier in de Provence!

Veel plezier in de Provence!

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Toulourenc

Picknick bij de rivier

Zoals bekend organiseren wij elke week -als onze gasten dat leuk vinden- een table d'hôte. Als er jonge kinderen mee komen is het late uur natuurlijk wat lastig.

Als alternatief hebben wij gemeend een picknick te organiseren bij de rivier de Toulourenc in de Drôme. Hier een foto van Adrie met een van onze jonge gasten, die behulpzaam was bij het klaar maken van de salade niçoise.

Toulourenc

Van een van onze gasten ontvingen wij een tip van een wandeling in de rivier de Toulourenc. Ook voor de kleintjes leuk want je kunt door de rivier waden, over rotsen klauteren en dammetjes maken. Als het warm is kun je er ook in de schaduw lopen. Ook voor de hond is het er goed toeven!

Je rijdt vanaf Villedieu naar Vaison la Romaine en volgt dan de route naar de Mont Ventoux. Op een gegeven moment komt er op de borden Entrechaux/Vallée du Toulourenc. Hier sla je links af en dan rijd je door Entrechaux. Na Entrechaux volg je de richting Mollans. Op een gegeven moment kun je rechts afslaan richting Vallée du Toulourenc en kort hierna opnieuw rechtsaf (D40A) richting Veaux. Na verloop van tijd komt er een blauwe brug over de rivier. Daar in de buurt kun je parkeren en hierna afdalen naar de rivier.

Veel plezier.