Vuevigne

Veel plezier in de Provence!

Veel plezier in de Provence!

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Gasten

We verhuren Lavande weer!

Na een tweetal voor iedereen rumoerige jaren ziet het er nu naar uit dat de situatie weer een klein beetje normaal wordt komend seizoen.

Wij hebben dan ook gemeend onze trouwe gasten -maar ook natuurlijk nieuwe gasten- de gelegenheid te bieden Lavande te huren komend seizoen

Inmiddels is duidelijk dat ons seizoen medio aprll aanstaand start en heeft een aantal trouwe, maar ook nieuwe gasten, geboekt en is Lavande al weer tot begin juli verhuurd.

Er zijn twee veranderingen ten opzichte van de oude situatie:

1) de wisseldag is zondag geworden vanwege het feit dat de werkster voor ons alleen op zondag kan schoonmaken en de gasten -als wij er zelf niet zijn- begroeten en

2) wij wonen niet meer in Villedieu, maar hebben Tournesol voor onszelf ingericht en hopen daar dan ook komend seizoen regelmatig te kunnen verblijven.

Het kan dus zijn dat u ons al buren heeft, maar het kan ook zijn dat wij zelf in Nederland zijn en dan is Vuevigne helemaal voor u alleen.

Wie weet ontmoeten wij elkaar in de komende tijd. Vriendelijke groeten, Adrie en Dick

We zijn weer in Buisson

Bonsoir, het is vandaag 24 juni en we zijn sinds 2 dagen -na een lange afwezigheid van ruim 8 maanden- weer op Vuevigne.

Het voelt als vanouds en we voelen ons gelijk weer thuis!

Voorlopig zullen we alleen nog de gîte Lavande verhuren omdat wij zelf regelmatig in Tournesol zullen verblijven.

Mocht u interesse hebben in een vakantie bij ons in de Vaucluse (Provence) dan kunt u contact met ons opnemen via de pagina Contact.

Wie weet tot ziens, Adrie en Dick Alblas16uitzichtNyons

We kunnen weer!

Op het moment dat wij dit schrijven (zondag 14 juni) is juist bekend geworden dat er weer toeristen mogen komen naar Frankrijk.
Nederland heeft de reisbeperkingen voor het Schengen-gebied gewijzgd naar Geel wat betekent dat vakantiereizen zijn toegestaan.
Wij hebben de kalenders zojuist weer geaktualiseerd, een aantal gasten die in het voorjaar zouden zijn gekomen komen nu in het najaar.
Voorlopig is de laatste verhuurdag 10 oktober 2020.

Weer wat foto's van gasten

Weer hebben wij wat leuke foto’s ontvangen van gasten. Graag laten wij u meegenieten.


20180904_183415klein

Table d'hôte bij ons huis in Villedieu. Onze vierde gast nam de foto en wij waren druk in de keuken op dat moment…


Vuevignevanafpp

Foto genomen vanaf de eigen parkeerplaats.

zithoekLklein

Een kijkje in het zitgedeelte van Lavande

Een leuke recensie!

Van twee van onze gasten, die onlangs Tournesol voor twee weken hebben bewoond, ontvingen wij een fijne recensie.

Met hun toestemming plaatsen wij hem hier. Elly en Ger hartelijk dank voor jullie toestemming!

" Ons verblijf in Tournesol was perfect. Het huis staat op een rustige plek, met Villedieu op loopafstand (voor vers brood ’s morgens) en Vaison la Romaine op 10 minuten met de auto voor de grote boodschappen.
 
In het huisje is alles wat je nodig hebt aanwezig.  Er is zelfs een vaatwasser. Badkamer en toilet zijn apart en er is voldoende kastruimte om de inhoud van de koffers kwijt te kunnen.
 
Afhankelijk van de tijd van de dag en de stand van de zon kun je zowel voor het huis -met zicht op de wijngaarden- als in de ommuurde achtertuin heerlijk buiten zitten. Er zijn genoeg stoelen en parasols. Die hoef je niet te verslepen.
 
In Villedieu hebben we prima gegeten in de crêperie, maar zeker zo lekker was de table d'hôte bij Adrie en Dick.
 
De map met informatie over de omgeving en wat er te doen is zeer uitgebreid. Er liggen boeken voor een heel jaar en we hebben ook genoten van de uitgebreide DVD-collectie met bekende Franse films, o.a. Amélie, Entre les Murs, Trois couleurs Bleu- Blanc- Rouge en nog veel meer.
 
Een absolute aanrader."

Lunch in de achtertuin

Als je bedenkt dat het pas 20 februari is en het is al 15 graden dan smaakt een lunch in de achtertuin van Tournesol natuurlijk al weer prima!. Deze foto kregen wij van onze eerste gasten dit seizoen (de voorjaarsvakantie)

Foto's van onze gasten

Foto's van onze gasten.


Wij vinden het heel plezierig dat onze gasten het zo naar hun zin hebben in onze gîtes.
Als wij er zelf zijn ontstaan er vaak leuke contacten en wij krijgen regelmatig foto's toegestuurd van hen en het is denken wij ook leuk voor nieuwe gasten om die foto's te zien.

Kijk voor meer foto's bij de albums op de website.

Handige tips voor uw verblijf op Vuevigne


buitentoilet-poepdoosklein
In uw gîte treft u 2 rollen speciaal toiletpapier aan vanwege onze septic tank (fosse septique).

Gewoon toiletpapier zorgt voor verstopping van de septic tank.
Neem s.v.p. geen toiletpapier mee van huis voor gebruik in Vuevigne.

Het drinkwater op Vuevigne is inmiddels l’eau de ville geworden en goed drinkbaar.

Als u kleding wilt wassen tijdens uw verblijf neem dan a.u.b. vloeibaar wasmiddel mee (poeder verstopt de fosse septique). U kunt standaard tabletten meenemen voor de vaatwasmachine.

Op de dag van aankomst zijn de supermarkten van Vaison la Romaine (op 7 km) tot 20:00 open. Op zondagmorgen zijn tot 12:00 in Vaison la Romaine de supermarkten open.

Het buurtwinkeltje in Villedieu op loopafstand is op zondag ook tot 12:00 open.

Via de
volgende link kunt u het lokale weer in de gaten houden.

Om Vuevigne te kunnen bereiken met een GPS systeem heeft u de volgende coördinaten nodig N: 44˚ 28’ 2093’’ – O: 5˚ 02’ 1350’’. Neemt u a.u.b. de routebeschrijving mee, die u van ons heeft ontvangen.

Als u ons belt op ons mobiele nummer als u de tolpoortjes bij Bollène heeft gepasseerd dan komen wij u verwelkomen en wat uitleg geven.